DESPRE BULLYING CU DIA DIN 5GANG

   Vizionare 124,260

Olivia Addams

Acum 10 luni

Salut !
Numele meu este Olivia.
Nu sunt genul de persoana care sa isi exprime parerile in public tocmai din frica de a nu fi batjocorita si de a nu supara pe cineva. Dar in momentul de fata sunt prea scarbita ca sa mai tac.
Da! Am crescut si eu intr-un mediu plin de bullying. Ce-i drept, nu mi-am luat niciodata o mama de bataie zdravana dar am fost facuta in fel si chip, pana increderea mea a scazut sub nivelul marii. Dar de ajuns despre asta. Nu este vorba despre mine aici. Este vorba despre un video care circula pe internet de cateva zile cu o fetita snopita in bataie de un grup de fete, in timp ce un baiat sta si filmeaza si rade. Este un video greu de urmarit si sunt sigura ca victime ale bullyingului care au urmarit acest video, au simtit pe pielea lor fiecare pumn in cap si vorba urata pe care si le a luat acea fetita.
Am mai spus si voi repeta.
ACEST COMPORTAMENT NU ESTE NORMAL SI NU AR TREBUI ACCEPTAT IN SOCIETATE.
Bataia nu este si nu va fi o solutie NICIODATA.
Consecintele sunt extrem de grave si au un efect pe termen lung asupra dezvoltarii emotionale si integrarii sociale ale unui individ. Mai ales asupra unui copil care este la inceput de drum. Ce o sa inteleaga fetita aia din toata trauma asta? A suparat ea atat de tare incat bataia sa fie singura solutie? Chiar trebuia sa se dea in ea pana ii spargeau capul? Repet !
CE FEL DE COMPORTAMENT ESTE ASTA?
Mi s-a spus “tu tot incerci dar bullyingul tot exista”. CORECT. A existat dintotdeauna doar ca acum am impresia ca a atins un nivel astronomic. Voi nu intelegeti ca simplul gest de a va ascunde in spatele unei tastaturi si de a arunca cu hate in cineva, poate afecta persoana respectiva pe termen lung? DE CE FACETI ASA CEVA?
Bullyingul tot exista, da. Dar vreau sa stiu ca macar comunitatea de OAMENI pe care o strang in jurul meu, nu are un astfel de comportament si intelege seriozitatea acestor fapte.
Eu sunt Olivia si vreau sa lupt pentru a opri bullyingul.
Cine-i cu mine ?

FOLLOW ME ON SOCIALS

INSTAGRAM: oliviaaddam...
TIKTOK: www.tiktok.com/@oliviaaddamsm...
FACEBOOK: m. oliviaaddamsmu...

FOLLOW DIA ON SOCIALS

INSTAGRAM: imdianac
ROkey: rokey.info/support/Ntp.html...
TIKTOK: www.tiktok.com/@dianacondurache

Comentarii
Diana C
Diana C Acum 10 luni
Suntem aici pentru voi 🥰
Larisa Grigore
Larisa Grigore Acum 6 luni
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
MARA ȘTEFANIA MUREȘAN
MARA ȘTEFANIA MUREȘAN Acum 6 luni
Am batut 4 zile laând la final de vara a aflat mama un băiat
cofeq iuly
cofeq iuly Acum 6 luni
Noi nu îți vom da niciodată hate! Diamante si Unicornii nu spun lucruri urâte despre oameni nevinovați!❤💪
Verbs describe us #culturacastildeviata #artgoeson
Verbs describe us #culturacastildeviata #artgoeson Acum 6 luni
Bravo! Stop cyber-bullying!
FATIMA RALUCA COVACI
FATIMA RALUCA COVACI Acum 7 luni
❤️
Popescu Lucian
Popescu Lucian Acum 3 Zile
Ești o falsă dia caca
Melisa F
Melisa F Acum 4 Zile
Comunitatea lui abi nu?
Maria Bratu
Maria Bratu Acum 5 Zile
De unde a început bulingul dela profesori și părinți
ANTONIA MARIA VÎNTU
ANTONIA MARIA VÎNTU Acum 11 Zile
HEI!!! scuze că scriu asta după atâta timp, am mai vizionat videoclipul de 2 ori acum dar nu am scris nimic deoarece îmi era frică. Eu nu am fost agresată decât prin cuvinte dar fiind în clasa a doua eu credeam tot ce spuneau colegii mei. Toată clasa mă agresa verbal până și cea mai bună prietenă a mea . Am suferit de bullying deoarece eram mai timidă și nu țipam toată ziua prin clasă. Nu am spus sta nimănui până anul aaceste dar oricum nu mai sufăr de bullying acum. Am scăpat de buling un anmai tîrziu ignorând complet tot ce spuneau copii.
DARIA IONELA ILARIA DINU
DARIA IONELA ILARIA DINU Acum 17 Zile
La mn la școală toată lumea îmi spune africanca pt că am o culoare mai închisă la piele și nu le-am spus ălor mei pentru că mie frica dar acuma trec cl 6 a și mă mut la alta școală și nu o sa mai fiu recunoscuta pe porecla africanca ci pe numele meu Daria 🦄🦄! Sper să-mi citiți comentul!💗💗💗💗💗🦄🦄🦄🦄🦄
Anca Cimbru
Anca Cimbru Acum lună
Cine? Adica unii se cred cool si incearca sa ne intimideze dar, chiar o vedetă....
Alessia Tanasuca
Alessia Tanasuca Acum lună
Eu cred ca cei care vor să dea bullying ar trebui să se gândească cum ar fi să fi tu în locul lui
Emma Sauciuc
Emma Sauciuc Acum lună
Eștfrumasă
GiANi ADl
GiANi ADl Acum 2 luni
💚💚💚
MIAU ANASTASIAYT
MIAU ANASTASIAYT Acum 2 luni
❗Stop Bullyng❗ 😖
Ioana Nunu
Ioana Nunu Acum 2 luni
❤❤❤
Robe😐
Robe😐 Acum 2 luni
Mie îmi era frică să merg la școală pentru că bunica unei fete din clasa mea se loa de mine pentru că nu îi legam șiretel la acea fată
cocoschristinaa
cocoschristinaa Acum 2 luni
ma simt norocoasa ca nu am bully sau nu trec prin asta,imi pare rau pentru cei lanti care au bully uni oameni sunt foarte rai🥺💔⛓️
Anna's Vlogs
Anna's Vlogs Acum 3 luni
Eu niciodată nu voi da cu hate și nici nu voi face bullliyng VREODATĂ! Scriu comentariul acesta pentru că nici eu nu sunt de acord cu bulliyngul. Și aveți cea mai mare dreptate! Bulliyngul CHIAR TREBUIE OPRIT! Acum dacă cineva dă cu hate la comentariul ăsta sau mă înjură, îl voi șterge și îi voi da BLOCK! Nu mi se pare NORMAL așa ceva!
Adnana Petrescu
Adnana Petrescu Acum 3 luni
Prietenii mei fac mișto de mine că am buzele mai mari că am gaură între dinți
Razvan Baltag
Razvan Baltag Acum 3 luni
Buna sunt un mare fan al unicorinor dar și a lui Diana c . Eu îmi iau Bully de când aveam 5 ani acum am 11 când eram mai mic și eu eram rău dar nu dădeam Bully așa că ceilalți mă batjocoreau și mă aruncau în: apa, nisip,noroi ba chiar uneori mă strângeu de gat până aproape muream dar și acum la vârsta asta îmi iau sper sa îmi vezi comentariul🦄🦄🦄🦄
Buciumanu Georgiana
Buciumanu Georgiana Acum 3 luni
#STOPBULLYNG
Iuly_sweet_fp
Iuly_sweet_fp Acum 3 luni
Eu am primit hate dar doar jigniri este si asta de ajuns sa te simti prost. Eu am vorbit instant cu mama mea si am decis sa incerc sa ii explic ca nu e bine si din fericire acum in scoala mea nu mai exista hate cea ce este minunat
Adelina
Adelina Acum 3 luni
8:21 doamne fereste...
Sonia Alexandru
Sonia Alexandru Acum 3 luni
eu am fost de mica batuta pana in cls. a 4-a pana am ripostat putin.Cel mai rau copil din clasa a venit la mine si mi-a dat castile jos mi-a spart telefonul in doua colturi si dupa m-am ridicat din banca si i-am spus ca daca doreste sa se i-a de cineva mai buine se i-a de el pentru a vedea cum este iar in momentul acela am ramas uimita niste prieteni baieti si niste fete au venit langa mine sa ma sustina si dupa am avut curaj sa ii spun doar varului meu care atunci avea 15 ani.Candv a auzit a venit in pauza de masa intre ora de mate si sport unde era sa iesim afara si i-a spus acelui copil sa nu se mai i-a de mine deoarece el cand a fost mic a fost si el pus in situatia mea si el a fost singurul care m-a inteles dupa acel copil mi-a dat banii pentru telefon si nu s-a mai luat de mine dar eu nu am acceptat banii si i-am spus ca il iert si ca rezolv cumva sa nu afle mama ca el mi-a spart telefonu.Mi-a multumit si a plecat grabit.(verisorul meunera foarte inalt si eram extrem de apropiati chiar daca era mai mare)
Sărmaș Sami
Sărmaș Sami Acum 3 luni
Și eu am ochelari și colegi mă fac ochelari 👓 cu 4 ochi
Anamaria F
Anamaria F Acum 3 luni
Mi mi s-au spus anumite lucruri la şcoală de către alţi copii,dar i-am ignorat şi am realizat că membrii familiei mele şi-o prietenă foarte bună sunt cele de mai încredere persoane. La şcoală mă făceau grasă alţi copii mai mari decât mine şi odată când am mers pe teren cu profesoara şi clasa mea nişte băieţi mi-au dat cu mingea în cap şi am leşinat pentru câteva secunde şi culmea că nimeni din clasă nu m-a întrebat dacă sunt ok sau dacă am nevoie de ajutor,în schimb acei băieţi m-au ajutat să mă ridic şi chiar au întrebat dacă sunt ok. Aceasta e povestea mea.
Daria Pop
Daria Pop Acum 3 luni
Eu am mers la psiholog sa mă ajute sa trec peste ....ca nu mai puteam
Daria Pop
Daria Pop Acum 3 luni
Dia ...ai vrut să zici "Abi" ...
Daria Pop
Daria Pop Acum 3 luni
Am avut o perioadă în care îmi era frica să merg la școală 🙁
Daria Pop
Daria Pop Acum 3 luni
*Ajungi acasă* Mama:Ce ai mamă? Eu:🙂 Nimic 😅 Mama:...sigur? eu:DAAA :) Eu:P-pa
Ionel Danila
Ionel Danila Acum 3 luni
! Stop Buling!
Alexia Marta
Alexia Marta Acum 3 luni
10:52 cred ca a vrut sa spuna pana a aparut Abi😢😒
irina's pets
irina's pets Acum 3 luni
Daca patesti asa ceva cel mai mult te ajuta cei 7 ani de acasa. Eu am pățit si am infruntat singura. Mă simteam ca o cârpă de sters pe jos.
Mia Mia
Mia Mia Acum 3 luni
Eu cred ca cei care dau bullying au primit bullying în familie sau în școală și chiar o prietena a primit era în baie și au intrat 4 fete și una avea o bucată de sârmă la ele și iau legat mâinile apoi au bătuto cu picioarele apoi au plecat și au lăsat-o acolo până am venit eu și am ajutat-o dup aia mi-a povestit și nu a vrut să le spună părinților dar a mers la un psiholog
Maria Ecaterina Cadar
Maria Ecaterina Cadar Acum 3 luni
#STOPBULLYING
TheRobloxGamers
TheRobloxGamers Acum 3 luni
Buna, Olivia! Eu am vazut clipul o data cum l-ai postat dar am simtit nevoia sa il mai vad de cateva ori deoarece sieu am trecut intrun fel prin asta si inca trec si este destul de grav deoarece este din parte tatalui biologic si a mamei lui adica mamaie ei imi to zic ca sunt grasa si ca niciodat nu voi fi perfecta asa cum vor ei dar cand e altcineva de fata eu sunt cea mai buna de pe lume si eu am cam reusit sa trec pest asta cât de cât meditand într-o zona linistita dar inca am ramas cuo mica trauma sa îi zic asa de atunci de fiecare data cand cineva ma jigneste ma enervez foarte tare si dau in plans ca situatia sa nu se agraveze am vorbit cu mama despre asta si a zis sa nu îi mai ascult si sa imi vadde treaba mea le multumesc foarte mult prietenelor mele pentru ca mau ajutat si au zis ca sunt perfecta asa cum sunt :)
Ilinca Severin
Ilinca Severin Acum 3 luni
Nu resol cu bloc
Loredana Țăruș
Loredana Țăruș Acum 4 luni
Zic sincer,pe youtube învăț mai multe decât de la părinți și scoală,la școală învăț doar formule matatica si istoria cu 40.000 de ani în urmă altceva nimic Am avut La E.P.S despre buyilling,dar nu prea am inteles decât de la voi!!
Loredana Țăruș
Loredana Țăruș Acum 4 luni
Matematica*
Costin Micu
Costin Micu Acum 4 luni
buna. intro zi am iesit la tabla la scoala si am gresit un rezultat si cu toti au ras de mine .si in alta zi eram pe teren iar un baiat pe nume mihai ma lovit dar macar colegi au inceput sa imi ia apararea .
Maria Ecaterina Cadar
Maria Ecaterina Cadar Acum 4 luni
Eu cred că ar trebui să le spui părinților chiar dacă eu nu am făcut-o, și să încerci să ignori ce se zice sau măcar să nu ți în tine totul pentru că va fi și mai rău pentru tine.
Maria Ecaterina Cadar
Maria Ecaterina Cadar Acum 4 luni
Eu nu o să întru în detalii dar când eram mai mică cei de la mine din clasă mă făceau în toate felurile până a intervenit doamna. Dar părinți mei au aflat cam după câteva luni de la doamna și mau întrebat de ce nu le-am spus eu de chestia asta dar le-am spus că mia fost frică. Acum totul e ok și mă înțeleg cu acea persană.
Oana Basarab
Oana Basarab Acum 4 luni
Am primit bulling pentru simplu fapt ca aveam o Sora in America iar copii....au zis CA se prostitueaza .....pe vremea aceea eram clasa a 5 a si nu pot SA cred .....cum niste copii de 11 ani pot SA vorbeasca ASTFEL de chesti .....PARTEA proasta Este CA si eu .....si eu am dat bullying cand o colega a venit cu adidasi murdari.....Dar nu incurajez Bullying-ul si nici nu Mai Fac ! pls Stop Bullying ! Sa transformam lumea asta in ceva Mai bun
Bancu Denisa
Bancu Denisa Acum 4 luni
Eu am 😞😭😭😭
Dana Birta
Dana Birta Acum 4 luni
, Olivia I love you💖🦄🦄🦄🦄🦄❤️❤️❤️👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤️‍💋‍👩💖💖💖💖
Ramona Moldovan
Ramona Moldovan Acum 4 luni
Bunici mei mă lovesc și mă anjura și mă bat cu cureaua din cauza că vorbeam cu vara mea din Germania și a anceput sa tipe la mine acest coment e din anul:12.3.2021
Maria Covaci
Maria Covaci Acum 4 luni
Eu mi-am făcut o "piesa" cu fosta mea prietena și după ce am postat-o pe rețelele de socializare colegii mei (toți) au început să cânte în clasă și efectiv râdeau de mine, acuma îmi este rușine și să mai intru pe poarta școlii😔💔
roxi gaming
roxi gaming Acum 5 luni
La scoala in clasa mea exista o fata si un baiat, baiatul in clasa intai se batea cu toti unui baiat ia sarit dintele din cauza lui,iar fata de cand a venit rade de mine sa oprit putin acum cateva zile doar pentru ca iam dat o jucarie Dar simt impresia ca o urasc in prima zi de scoala a ei a adus un coleg suc deoarece era ziua lui iar in ziua aceea radea de mine ca nush cum am baut eu suc iar la ora de desen a ras de desenul meu in care am facut super fain copacii,iar doamna mea la orice mica mica greseala ne trage de par sau de urechi.VA ROGG STOP BULLYNG😭😭😭
yuriskpop
yuriskpop Acum 5 luni
❌🚫!STOP BULLYING!🚫❌
Alexia Rascu
Alexia Rascu Acum 5 luni
Am 11 ani și am avut doar 2 prieteni în viața mea primul ere bunica care îi spuneam mami iar mama era mama bunica a murit acum 1an iar a 2 prietena este verișoară mea de gradul 1 care ne vedeam odată la 2 ani acum cu corona virus nu ne-am mai văzut de 4 ani in rest am crezut de vreo 1000 de ori că ne-am făcut un prieten dar nu a fost niciodată așa am fost și sunt o rezerva aia care o alegi doar dacă toți ceilalți mor .Sincer mă bufnit plânsul când am scris asta partea rea că am rimel . Am vrut sa scriu de multe ori asta am văzut clipul de vreo 10 ori dar nu am avut curajul sa scriu va pup și va sustin
Eliza Iacob
Eliza Iacob Acum 5 luni
🚫STOP BULING 🚫
Cristina Dragomir
Cristina Dragomir Acum 5 luni
Eu nu vreau sa mai aud de bulyng.Eram la scoala si la noi in clasa este un baiat mai plinut si toti colegi il judeca ca e mamaliga si ca se satura 5000 de oameni din el da ca il mananca,eu eram in clasa 0 si eram mica aveam 6 ani,mam lu at dupa ei si am favut mare prostie iar apoi in clasa a2a sa indragostit de mine,mam simtit ca ultimul rahat cand am vazut ca ma pupat pe obraz si mia dat o inima decupata in hartie.Cei care citesc acest comentariu sa nu faceti ca mine❤❤👉👈
Drama Queen
Drama Queen Acum 5 luni
Și eu am trecut prin bullying....Ma certasem cu niște foste prietene, totul a fost bine pana când mi-a spus o prietena ca acele fete mi-au scris nr de telefon pe niște biletele și mi le-au împrăștiat prin cartier, și nu se oprește nimic aici, au început sa facă videoclipuri despre mine pe care le-au postat pe o platforma social media, anume tik tok, apoi m-au înjurat, m-au jignit și au postat tot pe tik tok înjurături la adresa mea, și încă nu s-au oprit chiar dacă a trecut o jumătate de an.Chiar m-au amenințat ca imi fura telefonul și ca își aduc un cuțit afara...au și mințit ca le-as fi amenințat cu un bat în parc când eu evit chiar și sa mai fac contact vizual cu ele.Chiar dacă nu este ceva extrem de grav, m-a traumatizat
Amalia Padurean
Amalia Padurean Acum 5 luni
Eu considar ca trebuie ca parinti sa vorbeasa cu copii lor si eu si alte persoane au gost batute la scoala dar trbuie sa invatam sa fim puternici si sa avem grija de noi imi place forte mult de diana si olivia sper sa vada comentariul meu si daca il vedeti sa stiti ca sunteti niste persoane minunate
Maria Huliai
Maria Huliai Acum 5 luni
Și eu am fost agresata verbal de colegi doar pentru că eram săraca înainte doar pentru că în momentul acela nu aveam 20de lei pentru fondul clasei și după pentru că tata a avut un accident( era în concediu de munca la scaldat și a venit cu capul de o piatră și are niste probleme la gât și la piciorul drept nu poate să-l ridice, in fine) și din cauza lor nu mai voiam să merg la școală, plângeam mereu, am vorbit cu mama dar nu făcea nimic, după a început toată școala să facă mișto de mine pentru că au aflat de o prostie făcută de mine Daca faci ceva bun nu te vede nimeni dar când faci ceva rău te critică și te vede toată lumea Nu susțin billyngul deloc eu nu am făcut asta și nici nu o s-o fac vreodată Va pup și va iubesc pe amândouă♥️♥️♥️
ariana sabau
ariana sabau Acum 5 luni
Și eu am trecut prin așa ceva dar toate comentariile mi-au dat curaj să zic și eu povestea mea. Totul a început într-o zi frumoasa. Iar eu iam trimis așa și zisului meu Bff un video că o urăsc și după spune că teai speriat nebuna mea, in fine după ce iam trimis mia spus că cei cu porcăria aia. După ce nam mai certat a spus că nu mai vrea să fim prietene bla bla. După o vreme la orele online a început să-mi scrie urât ca sa folosit de mine și că sunt o nesimțită etc și alte mesaje urate. Eu iam dat block pe WhaptsApp dar nu a fost destul pentru că tot mă jignea în oră. După o perioadă foarte lungă de timp am rămas cu ea pe apel fără să vreau după ce am mai spus doua cuvinte am închis si după pe un grup făcut de un prietene mia spus so deblochez eu na am deblocato și mia spus că vrea să fim dinou prietene. Eu am acceptat dar miam învățat lecția și de atunci nu mai sunt atât de amabilă și drăguță cu ea dar nici rea si nesuferita etc. Am vrut să-ți spun asta ca să încurajez și pe altcineva să o facă. Te ador! 😘
Antonya Gaming
Antonya Gaming Acum 6 luni
No BULLYNG
Antonya Gaming
Antonya Gaming Acum 6 luni
FĂRĂ BULLINGGG
Natalia Nedelcu
Natalia Nedelcu Acum 6 luni
Faceti va rog parte 2 ! Cu poveștile oamenilor ! Nu ca imi place doar ca sunt curioasă sa vad daca lumea a parcul același lucru ca mine si in ce fel de mod !
Sara Ciausescu
Sara Ciausescu Acum 6 luni
Eu imiai i-au bullying prin faptul că nu pot spune corect,, R" și de acea lumea se va lua mereu de mine, Olivia te iubesc, ma poti salută in următorul video? 😞
Cristina Iordanescu
Cristina Iordanescu Acum 6 luni
tatal meu s-a ocupat de acel caz cu acea fetita de pe internet si nu au putut sa faca decat pe acei care au 14 ani sa ii page 24 de ore la inchisoare dar daca aveau 18 ani ii baga la inchisoare cati va ani
Natalia Dragusin
Natalia Dragusin Acum 6 luni
Vreau sa spun ca eram un copil fericit.. in clasa a 5 a m-am mutat in alta scoala unde din prima zi copiii au inceput sa ma judece si sa faca rautati de genul bullyngului.. ma simteam fara nici umpic de ajutor. Vreau sa spun ca nu voiam sa le zic parintilor deoarece nu voiam nici sa vb despre asta si nici sa se duca la scoala sau sa sune parintii copiilor respectivi. Prietenii nu prea erau prezenti si nu aveam absolut nimic ce puteam sa fac. Am trecut peste, incercand sa le arat lor ca nu ma afecteaza, ca sunt puternica si in prezent, multi dintre agresorii de la acea vreme imi sunt prieteni buni..
Dezaboneaza-te !
Dezaboneaza-te ! Acum 4 luni
Offff , parerea mea este ca nu trebuia sa-i ierti . Nu stii niciodata cum se pot intoarce impotriva ta !
Sara Ciausescu
Sara Ciausescu Acum 6 luni
Eu eram intr-un parc și a venit cineva sa ma bate doar deoarece a spus că este parcul lui și a început să ma bata, eram cu o prietenă, în momentul în care a venit să ma bata eu eram pe un căzut mai mic, care se leagănă, dacă luam mâna imi spargeam capul, efectiv nu aveam ce s-a fac decât să suport pumni și picioarele pe care mi le dădea acel băiat🤕🤕🤕🤕. Nu le-am spus părinților, dar am simțit nevoia sa ma descarc și am gasit acest video aveam 8 ani(acum am 9) iar tu (olivia) esti idolul meu și de aceea am simțit nevoia sa iti spun doar tie, comunitatea de unicorni este cea mai unită și noi te vom susține mereu🙂
Teodora Macarie
Teodora Macarie Acum 6 luni
treaba cu dinții strambi mi s a intamplat si mie pt ca din clasa pregătitoare toti făceau bullying cu mine ca sunt un castor si alte jigniri de ma provoca sa ma cert cu ei si ajungeam acasa cu vanatai si eram tristă iar nimeni nu intelegea de ce....
Mirela Voicu
Mirela Voicu Acum 6 luni
Olivia, stiu ca iti scriu asta dupa nu stiu cate luni, dar... si eu sunt victima bulingului. Pana acum nu mi am dat seama, dar in clasele primare doua fete au inceput sa ma injure, sa vorbeasca urat de mine, mai aveau putin si ma luau la bataie, dar imi ascultau toate conversatiile de la telefon. Eu acum , din cauza lor m am transferat la alta scoala, iar ele au facut toata clasa sa ma urasca. Atunci ele au fost,,cele mai bune prietene " dar... m am inselat. Sunt geloase pe mine ca eu am mai multe si invat foarte bine, nu stiu ce sa le fac. Cred ca... daca le mai vad si incep sa faca misto de mine... nu am incotro trebuie sa le iau la bataie. Mi am sters tik tokul, instagramul, doar sa nu ma mai gaseasca pe retelele de socializare, dar i au telefoanele vechilor colegi si incep sa o injure pe mama, pe mine, familia mea, etc. Am vorbit cu mama si tata despre asta, dar nu le am spus tot. Ma judeca rau daca le zic tot. Decat Bff ului meu i am zis toata poveste, si din cate vezi si tie. Am noroc ca cel mai bun prieten al meu din clasele primare este alaturi de mine, si la bine, si la rau. Am inceput sa imi urasc viata din cauza acelor fete! Cred ca era mai bine daca nu se nasteau ele, sau cel mai bine eu!
Ina Stanislav
Ina Stanislav Acum 6 luni
Stim ca sunteți aici pentru noi❤❤Ne iubiți asa cum suntem,nu ne judecati,etc......Eu țin mine intr-o dimineața de scoala,rămăsesem fara apa și m-am spălat pe dinți cu apa din sticla.La scoala m-am dus sa vb cu colegii despre ce s-a întâmplat și m-au înțeles și m-au ajutat f mult pt ca au spus:Nu conteaza ca ai avut o dimineata mai proasta ci contează ca ești cu noi! Dar asta a fost pt ca eu sunt apreciata de ei pt ca eu nu înjur,nu ma bat,stiu sa răspund dacă se ia careva de noi,sunt bună,prietenoasa,etc..Asa spun ei. Dar apa se luase pt ca în noaptea de dinainte,fratele meu a stat ore în sir în cada cu apa deschisa și.........Dar ma bucur ca oamenii ma apreciază asa cum sunt.Imi puteți da va rog fllw pe tik tok la @inastanislav_25
Lazy
Lazy Acum 6 luni
❗ STOP BULLING ❗
Madalin Calangiu
Madalin Calangiu Acum 6 luni
Buna eu sunt madalin am 11 ani si am primit de multe ori dar eu am primit de multe ori dar hai sa incep Primul bullyng lam avut la 4 ani ca aveam dinti cariati,o fata din clasa a a 2-a ea chiar a pos pe un coleg sa ma stranga de gat pentru ca am spuso la doamna profesoara al doilea a fost pe fiecare zi in clasa a 3-a elevi se tot luau de mine ca eu am o problema cu ochelari si ma pus doamna in fata dupa a treia oara am primit acum de la un coleg ma facut gasca proasta! Dar eu am prieteni si ei ma ajuta!
BOHAK JULIA KAROLINA
BOHAK JULIA KAROLINA Acum 6 luni
nu stiu daca vei citi mesajul dar miar placea sa mai faci vloguri din astea am trecut si eu prn asa cv dar nu a fost ceva normal eu am niste defectiuni farciale si pistrui miar placea sa faci auzita povestea mea dar te rog mult sa ramana anonim in primul rand sa intamplat la scoala stateam afara si citeam pe o banca un copil cu care ma intelegeam foarte bn a venit ma luat de maneca si ma tras in baie am primit vreo doi pumni in gura si apoi a incercat sa para ca el nu a facut nmc ochiul mi sa invinetit am crezut ca daca ma dau cu niste fond de ten(avea colega mea) o sa se rezolve tot dupa ce am ajuns acasa parintii mau salutat eu am salutat inapoi si atat asta se intampla si aum sunt in depresie de vreo 6 luni si nu stiu cum sa rezolv problema te rog un sfat mic mar ajuta foarte mult iti urez o viata frumoasa pa
BRIANA ELENA MARINESCU
BRIANA ELENA MARINESCU Acum 6 luni
Daca cine se ia de un unicorn venim noi și combatem problema cu pace ☮️ și buna voința că bie cu disurile
BRIANA ELENA MARINESCU
BRIANA ELENA MARINESCU Acum 6 luni
Îmi amintesc ca un băiat mia lovit fratele și tata ia zis in glumă dai și cu scaunul in cap și mama ia explicat frumos că mai bine vorbești cu el și îl întrebi ce are cu tine fratele meu ce a făcut a dat cu scaunul in cap și oricum el era de gradinița
nut u
nut u Acum 6 luni
Mama e mai violenta dar eu incerc sa nu fiu cu ceilalți
Maricica Nebuna
Maricica Nebuna Acum 6 luni
Și eu am avut pare de booling....doar pentru că tatăl meu a murit de Cancer,aveam doar 9 ani pe atunci......
moon light🌙
moon light🌙 Acum 6 luni
VA ROG SA VA OPRITI!!!!!!!!!STOP STOP STOP STOP STOP BULLYN❕❗❕❗❕❗❕❕‼️❕❕
Antonia Ujica
Antonia Ujica Acum 6 luni
‼STOP BULLYNG‼
BiBi
BiBi Acum 6 luni
🌈💋🦄💖
BiBi
BiBi Acum 6 luni
💖🦄💋🌈
cofeq iuly
cofeq iuly Acum 6 luni
Eu vreau sa ma fac actriță,dar părinții mei ma descurajează, nu spun ca nu îmi iubesc părinții,dar mi ar placea ca ei sa ma încurajeze❤
Andreea gari
Andreea gari Acum 6 luni
Buna am ceva sa zic eu acum un an aveam 9 ani și m-am dus la munte cu un prieten și într-o seară stăteam la noi in camera....,și prietenul ăla era un băiat cu care mă cunosc de când m-am născut și în seara aia a vrut să mă fu#a cat timp dormeam și eu m-am trezit și apoi mă legat cu o geaca din cuier și mă violat adică mă fu#u# și încă mi-a rămas trauma asta pentru că m-am speriat și nu mai vreau așa ceva....😢
Iurcuiar aș vrea să vie păpușile 6 mă numesc dea
Iurcuiar aș vrea să vie păpușile 6 mă numesc dea Acum 6 luni
Eu nu pot numa neaparat buling dar ma durut , era o zu de joi si atunci nu era covid si eram la sport si stateam cate doo persoane si am intrebat pe o fat mai bogatasa si a zis ca nu sta cu saraci acolo am inceput sa plang dar nu in fata domnei profesoare ( eu find o fata mai plina si mai modesta)
Cristina Maria Tatomir
Cristina Maria Tatomir Acum 6 luni
Sunteți minunate și tu și Dia🥰🥰🥰
Andreea Epure
Andreea Epure Acum 6 luni
Bună Olivia, în primul rând sunt o fana de-a ta, un unicorn 🤗❤🦄,și ceea ce vreau sa spun e ca și eu am avut parte de bullying inca de la grădiniță unde o colegă se lua de mine fără sa fac nimic, apoi și in generală și in liceu, la inceput de faptul ca aveam părul scurt,ma poreclise cisternă apoi îmi spuneau obeza apoi mi-au căutat în ghiozdan să caute un absorbant doar ca sa mă facă de râs celorlalți colegi, bullyingul a continuat și în liceu unde toți se luau de mine pe simplu fapt sunt mai plinuță,se luau de hainele mele și eu chair am incercat să vb cu diriga doar că spunea să îmi văd de treaba mea ca eu sunt mai educată, nu am putut spune nimic părinților chiar daca vedeau ca sunt tristă, am ajuns și în momentul în care sinuciderea era singura soluție pt mine asta credeam eu, si mă gândeam care ar fii sinuciderea perfectă,noroc că sunt fricoasa însă aveam un jurnal și am scris totul, apoi ideea care ma salvat a fost o promisiune facuta când eram micuță "NICIODATĂ NU AM SĂ FAC RĂU ",deci un jurnal și o promisiune mi-au salvat viața!
Marina
Marina Acum 6 luni
Și eu am avut probleme cu bulyngul fetele din clasa mea râdeau de mine pentru-că mama lucra acolo ca o îngrijitoare de clădiri...și pentru-că nu eram ca ele cu ambi părinți și cu bani... se luau de mine pentru orice făceam...sora mea a pățit mai rău a avut depresie anxietate...dar mama nu avea bani necesari ca-să o ducă la un psiholog și să îi ia medicamentele... a suferit mult dar acum suntem bine și sper că și cel care a citit acest comentariu este bine .
Verbs describe us #culturacastildeviata #artgoeson
Verbs describe us #culturacastildeviata #artgoeson Acum 6 luni
Trebuie să faceți un nou episod despre cum se pot proteja copiii de personaje toxice gen profu online...
Miruna Andreea Danciu
Miruna Andreea Danciu Acum 6 luni
Eu nu am trecut prin cine știe ce dar vreau sa spun...Eu voiam sa îmi apară prietena care se certa cu o fata...Nu am reușit...Fata aia a început sa mă lovească pana când am ajuns lângă banca unui coleg...După m a împins în ea și eu am căzut pe jos după am fugit cu prietena mea acasă, mă durea...Ea după 5 minute a plecat.Cand mama a ajuns acasă eu i am spus totul.Stiu ca nu a ajutat dar am vrut sa spun
Dennis Suto
Dennis Suto Acum 6 luni
Eu am evitat dar cand ceilanti copii au dat buly eu am ajutat pe toata lumea cand isi luau buling(nu cu violenta)
maaarraaartene
maaarraaartene Acum 6 luni
Salut. O sa va povestesc o chestie foarte urata care am petrecuto la scoala.Eram in clasa.EU find cea mai timida fata.In clasa erau si niste pitipoance.De odata cand sa sunat.Ele au inceput sa-si bata joc de mine.Ma trageau de coada,ma faceau urangutan,hipopotan.Si alte umilinte.Pana mam enervat si am strigat la ele.Ele miau liput scoci pe gura pentruca aveam aparat dentar.Am vrut sa strig sa fac cumva sa scap.Se termina pauza vine doamna profesoara si ma intreaba de ce sunt legata cu scoci.Eu iam povestit tot si acea fata care era cea mai pitipoanca a fost data afara din scoala.De atunci toti colegi mau bagat in seama.Deci nu fiti niciodata ca acea fata.Cam atat a fos.pa
sara2 badiu2
sara2 badiu2 Acum 6 luni
Eu zic că jignirile nu trebuie băgare în seamă! Stop Bullying!!
șlap
șlap Acum 6 luni
Unicorni+ dianmante =unicorni de diamant /conted de calitate
dya._. Iudita
dya._. Iudita Acum 6 luni
Am primit o grămadă de bullying din cauza felului în care arăt, dar am trecut peste , STOP BULLING 🙋🏻‍♀️
ツNikoシシ
ツNikoシシ Acum 3 luni
@dya._. Iudita lumea e foarte rea nimeni nu înțelege cum te simți ce te doare și cum e să dai bully.
Dezaboneaza-te !
Dezaboneaza-te ! Acum 4 luni
@dya._. Iudita Si ce mai conteaza gura lumi ? Atata timp cat tu te vezi frumoasa este de ajuns ! Trebuie sa ignoram !!!
dya._. Iudita
dya._. Iudita Acum 4 luni
@Dezaboneaza-te ! Aww ce drăguț dar uite că îl lumea asta toti dau Bullying indiferent dacă alti te vad frumos/frumoasa
Dezaboneaza-te !
Dezaboneaza-te ! Acum 4 luni
E greu de crezut ca o fata atat de frumoasa precum tine sa primeasca bullying !❤
Ana Dumitra
Ana Dumitra Acum 6 luni
Am avut parte de bullying imi placea de un baiat in clasa întâi el ma judeca pentru ca iam spus in fata bai imi place de tine tie iti place ??? Asa iam vorbit îi multumesc ca nu a spus in gura mare, mia spus ca lui îi place de prietena mea cea mai buna si ma obligat sa o fac sa il placa. Eu am spus nu. Nu mi sa parut deloc frumos sa imi oblig, practic prietena în continuare iam povestit prietenei mele si altor fete cu care stateam despre faza asta iar intre timp baiatul respectiv a spus la toti baietii ca sunt o lasa si ca imi este frica de el. Prietenele cu care stateam siau batut si ele joc de mine numai prietena mea adevarata mia multumit ca am aparato si ma incurajat in tot ce am facut si la cat de bune prietene am fost in continuare suntem cele mai bune prietene si azi si eu am 18 ani Raspunsul meu la astfel de povesti este: Nu te mai gandi la el daca tot e el cel mai tare sa fie impreuna si cu cea mai tare si dupa va vedea ca a gresit, ignoral si el poate se va simti prost in afara de asta eu spus si doamnei care ia spus directorului de after school ca acolo era el si acolo sa intamplat tot directorul a vorbit cu mama lui si asa sa mutat de la after scool
Maria
Maria Acum 6 luni
Acm învățăm la școală despre bullying
bibi_my_life _and_my_princess
bibi_my_life _and_my_princess Acum 6 luni
Și eu sunt victima bulingului
DIANA ARGATU
DIANA ARGATU Acum 6 luni
STOP BULING !!!
ELENA CRISTINA ION
ELENA CRISTINA ION Acum 6 luni
Mie numi place bulingul,eu il evit
ELENA CRISTINA ION
ELENA CRISTINA ION Acum 6 luni
Eu nu vreau sa aud de buling fiind ca eu am prieteni care fac buling intre ei :(
Irina Xoyo
Irina Xoyo Acum 6 luni
Mama mea! Săracii oameni. Noroc de mine și de prietenii mei ca suntem toți familie,și sper sa nu se întâmple nici la o vârstă mai înaintată.
Vanny Afton _by heal side
Vanny Afton _by heal side Acum 6 luni
Eu am plîns de revilon că m-am simțit singură că nu am pe nimeni lângă mine ...
OctavEnergy
OctavEnergy Acum 6 luni
Eu sunt un copil mai rotofei și în școală copiii mă mai jicneau și eu am mai dat niște bătaie dar am dărui când ei m-au atacat și țin minte că o dată ma apucat un coleg de gluga și atunci m-am dus la el și el a încercat să mă lovească dar am reușit să mă feresc și să-l pun la punct dar mai mult da al face să cadă nu i-am facut
FroggieNeko
FroggieNeko Acum 6 luni
Am avut o fata care mia dat buling. Eram cu prietenele afara si o prietena mai veche care se intelegea cu prietena mea venise afara. Aceasta se daduse draguta cu noi prima zi. A doua zi a inceput sa fie rea si chiar sa ne jicneasca, lam spus fetelor care nau bagat de seama, apoi a treia zi a devenit prietena cu mine dar sia rupt prietenia deoarece nu lo lasam sa vina la mine, iam spus ca mama mea e la servici si nu pot. Bine ca am respinso cine stie ce putea sa imi faca. Dupa asta mia dat un pumn in burta si a spus ca prietenele mele sunt doar prietenele ei. Am plans pentru o ora. Ziua urmatoare cand eram la înmormântarea bunicului meu ele au fugit de a si nu a mai venit afara. Era si mincinoasa.
Natalie postolache23
Natalie postolache23 Acum 6 luni
Ce e buling
Miruna nicarel
Miruna nicarel Acum 6 luni
Eu am trecut, si sunt in Central Bully la toata clasa mea si multi din scoala. Pt ca clasea e "populara" Si cea mai buna De a 6 (cica cea mai buna, da, cea mai buna la invatatura, dar in rest doar eu stiu cat sunt agresata fizic,prin cuvinte foarte urate, etc). Eu tot incerc sa fac sa nu mai fiu eu in Central la Bully, gen sa fac pe toata lumea sa ma placa intr-un fel, dar stiu ca decat sa fie altcineva la cate tin eu mai bine sunt eu, pt ca stiu ca am trecut si pot trece in continuare singura. Sunt facuta mai ales Depresiva(pt ca,nu ca am luat pastile sa imi revin din depresie sau ceva, doar pt simplu fapt ca am zis ce am pe inima unei pers gresite si aceasca a spus la alte persoane si uite asa am devenit barfa intregi scoli.Ca sunt mai sensibila si cateodata nu ma pot controla sa nu plang pt ca isi bat joc de mine, toti! ), imi ziceau ceilalti elevi ca nu am stil si ca nu stiu sa imi fac parul(da frate pt ca eu nu vin cu bluze fara buric si fuste, eu ma imbrac cum e pt scoala, bluzi si bluza alba si un hanorac peste. De la par a inceput de la O profa De religie care are pata pe mine, ca imi zicea de fiecare data ceva urat despre parul meu sau cum mi-l prindeam, cred ca a venit asta ca eu sunt singura cu parul Cret din clasa🙂, Ori e rasista Ori e batuta in cap pt ca nu are voie nici un elev sa ii dea bully altui elev, da ba un profesor unui elev. Si femeia aia ma zignea de fiacre data, odata mi-a dat si una pt ca am avut O greseala 🙄, da ceilalti?! Care au avut uni tot gresit!), mai sunt facuta si Anti-sociala (pt ca port bluga pe cap, pt ca nu vb cu aprope nimeni, ca stau cu castile pe urechi, ca iau note Putin mici si sar toti Colegi cu gura pe mine ca "stric reputatia clasei" , etc.) . Inf asta pe mine ma face mai putercica pt ca am O prietena adevarata si un iubit minunat care ei ma ridica din ce in ce mai sus, si O sa le dau peste nas la toti dupa vara! Pt ca O sa slabesc si ca O sa invat niste replica ca sa taca din gura, O sa invat sa ma bat mai bine, etc. 🙂😁😁🤨
Daniel Banciu
Daniel Banciu Acum 7 luni
Eu acum ceva vreme, la teatru (fac cursuri de teatru) am făcut un spectacol despre Bullyng și am înțeles prin ce trec unii oameni. Eu nu am trecut prin bullyng cu adv și mă bucur, dar unii oameni trec prin chestii cu adv înfiorătoare și le dau tot respectul meu pentru că trec peste🤧❤️
Tania nana
Tania nana Acum 7 luni
10:52 eu nu am avut hate pana cand a aparut ab-.... artistul ala ,chile stim ca e abi
Idk but ok
Idk but ok Acum 7 luni
sau cristina ivone da aia nu e artista
#StoryTime | Povestea mea despre bullying
48:36
Laura Musuroaea
Vizionare 12 K
Carla's Dreams & EMAA - N-aud (Live @ Kiss FM)
3:45
If You Can Carry $1,000,000 You Keep It!
10:45
Dani Mocanu - Puscariasu’ | Official Video
2:55
Dani Mocanu © Oficial
Vizionare 7 mil
PIESE 5GANG INTERZISE *exclusiv*
17:49
Selly
Vizionare 1,1 mil
DOCUMENTAR RECORDER. 30 de ani de democrație
3:01:11
Cumparaturi din dm de 1000 RON
21:59
Laura Charaba
Vizionare 92 K
Nelly Furtado - Say It Right (Official Music Video)
3:55
AL DOILEA Q&A
14:42
Olivia Addams
Vizionare 36 K
Carla's Dreams & EMAA - N-aud (Live @ Kiss FM)
3:45
If You Can Carry $1,000,000 You Keep It!
10:45
Dani Mocanu - Puscariasu’ | Official Video
2:55
Dani Mocanu © Oficial
Vizionare 7 mil
RASPUNZI CORECT sau FACI BAIE IN PISCINA !!!
20:49
Bogdan IBMFamily
Vizionare 262 K
The Motans - Copiii care au visat greșit
2:45
THE MOTANS Official
Vizionare 40 K